• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

SEObyRay - 14 / Oct / 2024

Infrarood panelen test consumentenbond

Infrarood panelen test consumentenbond
Blog

Energiezuinige Infraroodpanelen

Op zoek naar een efficiënte en energiezuinige manier om je huis te verwarmen? De infrarood panelen test van de Consumentenbond wijst uit dat een infraroodpaneel de beste keuze is.

Bij Infrarood Verwarming Soest delen we graag onze expertise over deze innovatieve technologie, zodat je met minder energieverbruik je huis comfortabel kunt verwarmen met infrarood panelen. Deze infrarode technologie bespaart energie en zorgt voor een aangename warmte.

Infrarood Panelen Test Consumentenbond

De Consumentenbond heeft uitgebreide tests uitgevoerd op verschillende infraroodpanelen. Uit de resultaten blijkt dat onze panelen erg effectief zijn in het leveren van directe warmte, terwijl ze minder energie verbruiken dan traditionele verwarmingssystemen. Dit maakt infrarood verwarming niet alleen zuiniger, maar ook beter voor het milieu.

Efficiëntie en Duurzaamheid van Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming biedt een energiezuinige manier van verwarmen. Onze infrarood warmtepanelen van 400 watt zijn zeer goede opties voor energiezuinige verwarming. Ecosun, QH Panelen, LVS en onze eigen Infrasoest panelen verbruiken minder energie en zijn daarmee een duurzame keuze. Sommige panelen, zoals die van Infrasoest, zijn erg zuinig en leveren een paneel zeer efficiënte warmteafgifte. Daarmee bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een lagere CO2-uitstoot en verspillen minder energie.

Directe Warmte voor het Huis Verwarmen en Gezond Binnenklimaat

Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de ruimte. Dit resulteert in een snellere opwarming en een gelijkmatigere warmteverdeling. Zo kun je je huis verwarmen op een manier die comfortabel en efficiënt is. Bovendien zorgt deze manier van verwarmen voor minder luchtcirculatie, wat leidt tot een gezonder binnenklimaat met minder stof en allergenen.

De Rol van Infraroodstraling in Verwarming

De werking van infrarood verwarming is gebaseerd op stralingswarmte (infraroodstraling). Deze straling is volkomen veilig en vergelijkbaar met de warmte van de zon. Onze panelen zijn TÜV-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. De infraroodstraling zorgt voor een comfortabele warmte die snel opwarmt en minder energie verbruikt.

Flexibele Installatie en Onderhoud

Onze infraroodpanelen zijn eenvoudig te installeren en vereisen weinig onderhoud. Je kunt ze aan de muur of het plafond bevestigen, en sommige panelen zijn zelfs geschikt voor plafondmontage. Met een paneel onder het bureau creëer je een warme werkplek zonder het hele huis te hoeven verwarmen. Bovendien bieden we een jaar garantie op al onze producten.

Infrarood Verwarming Kopen: De Beste Keuze voor Verwarmen Zonder Gas

Infrarood verwarming is de beste keuze voor wie wil verwarmen zonder gas. Door over te stappen op elektrische kachels zoals infraroodpanelen, maak je je huis toekomstbestendig. Dit is niet alleen duurzamer, maar kan ook leiden tot een lagere energierekening. Bij Infrarood Verwarming Soest kun je eenvoudig infrarood verwarming kopen die past bij jouw situatie.

Economische Voordelen en Vergelijken met CV Ketel

Vergeleken met een traditionele cv ketel of hr-ketel, is infrarood verwarming vaak zuiniger in gebruik. Hoewel elektrische verwarming soms wordt gezien als duur in gebruik, verbruiken onze panelen minder energie doordat ze direct warmte afgeven aan objecten en mensen. Dit leidt tot een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt het paneel zichzelf uit, wat verdere energiebesparing oplevert.

Toepassing van de Infrarood Kachel in Kantooromgevingen

De infrarood kachel is ideaal voor gebruik in kantooromgevingen. Doordat de warmte direct wordt afgegeven, wordt de ruimte snel warm. Dit is vooral handig in ruimtes waar weinig warmte nodig is of waar mensen kort verblijven. Onze infraroodpanelen kunnen ook worden gebruikt als bijverwarming in combinatie met bestaande systemen. Bezoek één van onze showrooms om de mogelijkheden te ontdekken.

Conclusie

Infrarood verwarming is niet alleen een energiezuinige en efficiënte manier van verwarmen, maar biedt ook tal van andere voordelen. Het systeem verbruikt minder energie, is zuiniger in gebruik en draagt bij aan een beter milieu. Of je nu je hele huis wilt verwarmen of op zoek bent naar een oplossing voor een specifieke ruimte, infraroodpanelen zijn de beste keuze. Neem contact met ons op of bezoek onze website voor de nieuwste artikelen en meer informatie.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Infrarood Paneel Plafond met Verlichting
    17 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood Paneel Plafond met Verlichting

  • Werking Infrarood Paneel
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Werking Infrarood Paneel

  • Infrarood Paneel Verwarming
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood Paneel Verwarming

  • IR Paneel Plafond
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    IR Paneel Plafond

  • Paneelverwarming
    15 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Paneelverwarming

  • Infrarood Warmtepaneel
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood Warmtepaneel

  • Beste Infrarood Kachel
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Beste Infrarood Kachel

  • Infrarood paneel woonkamer
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood paneel woonkamer

  • Infrarood panelen test consumentenbond
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood panelen test consumentenbond

  • Infrarood verwarming kantoor
    11 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood verwarming kantoor

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »