• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

SEObyRay - 14 / Oct / 2024

Infrarood paneel woonkamer

Infrarood paneel woonkamer
Blog

Infrarood Verwarming voor de Woonkamer

Welkom bij Infrarood Verwarming Soest, dé specialist in infrarood verwarming voor de woonkamer. Ontdek hoe je op een energiezuinige en stijlvolle manier je woonkamer kunt verwarmen met infraroodpanelen. Of je nu kiest voor plafond- of wandmontage, infrarood verwarming biedt efficiënte stralingswarmte die direct objecten en mensen verwarmt, zonder de lucht te verhitten. Dit zorgt voor een comfortabele warmte, ideaale bijverwarming in jouw woonkamer.

Waarom Kiezen voor Infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is een vorm van elektrische verwarming die gebruikmaakt van infraroodstraling om objecten en mensen direct te verwarmen, zonder de lucht te verwarmen. Dit zorgt voor een aangename warmte en lagere energiekosten.

Infrarood Panelen in de Woonkamer

Onze infrarood panelen in de woonkamer zijn speciaal ontworpen voor gebruik in jouw leefruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals 60 x 60 cm en 60 x 120 cm, en met verschillende vermogens, waaronder 350 watt, 600 watt, 700 watt en 900 watt. Hierdoor is er altijd een infraroodpaneel dat past bij de grootte en het warmtebehoefte van jouw woonkamer.

Infraroodpaneel Plafond of Wandmontage

Je kunt ervoor kiezen om het infraroodpaneel plafond te monteren of aan de wand. Montage aan het plafond zorgt voor een optimale warmteverspreiding, terwijl wandmontage ideaal is als je de panelen wilt integreren in je interieur. Onze panelen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en passen in elke stijl.

Verplaatsbare Infraroodpanelen voor Flexibiliteit

Wil je flexibiliteit in je verwarming? Kies dan voor een verplaatsbaar infraroodpaneel. Deze panelen zijn makkelijk te verplaatsen, zodat je altijd warmte hebt waar je het nodig hebt. Ideaal als bijverwarming of voor ruimtes die niet constant verwarmd hoeven te worden.

Het Benodigde Vermogen Bepalen

Het is belangrijk om het benodigde vermogen te kiezen voor jouw situatie. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de isolatie, heb je mogelijk meer of minder wattage nodig. Wij bieden panelen van 350 watt tot 900 watt. Onze experts helpen je graag verder om het juiste vermogen te bepalen.

Voorbeeld: 700 Watt Infraroodpaneel

Een 700 watt infraroodpaneel is geschikt voor een gemiddelde woonkamer. Voor grotere ruimtes kun je meerdere panelen combineren of kiezen voor een hoger vermogen.

Voordelen van Infrarood Panelen

Infraroodpanelen bieden tal van voordelen. Ze zorgen voor een aangename warmte, zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en dragen ze bij aan een gezond binnenklimaat doordat ze geen stof verplaatsen.

Zuinig Verwarmen met Infrarood

Met infraroodverwarming kun je energie besparen doordat de warmte direct wordt overgedragen aan objecten en mensen. Hierdoor hoef je minder te stoken om dezelfde warmtebeleving te krijgen als bij conventionele verwarming.

Infraroodverwarming Kopen

Ben je geïnteresseerd in infraroodverwarming kopen voor jouw woonkamer? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over welk type infraroodpaneel het beste bij jouw situatie past.

Neem Contact op voor Advies

Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw woonkamer.

Verwarm je Woonkamer op een Stijlvolle Manier

Onze infraroodpanelen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in jouw interieur, of je nu kiest voor plafond- of wandmontage. Er zijn zelfs panelen beschikbaar met spiegelafwerking of geïntegreerde verlichting.

Elektrische Verwarming die Comfort Biedt

Infraroodverwarming is een moderne vorm van elektrische verwarming die zorgt voor een comfortabele en gezonde leefomgeving. De infraroodstraling verwarmt direct, zonder luchtcirculatie, wat leidt tot een stabiele temperatuur en minder stof in de lucht.

Thermostaat en Bediening

Onze infraroodpanelen kunnen worden aangesloten op een thermostaat, zodat je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, van eenvoudige thermostaten tot slimme systemen die je via een app kunt bedienen.

Waar Infrarood Verwarming Plaatsen?

Het is belangrijk om te weten waar je de infraroodverwarming het beste kunt plaatsen. Plaats het paneel op een plek waar het vrij kan stralen, bijvoorbeeld boven de zitruimte of eettafel. Onze experts kunnen je adviseren over de ideale plek in jouw woonkamer.

Verwarming die Bij Jouw Woonkamer Past

Of je nu op zoek bent naar hoofdverwarming of bijverwarming, wij hebben de juiste oplossing voor jouw woonkamer. Met onze infraroodpanelen geniet je van een aangename warmte en een stijlvol interieur.

Verwarmen met Infrarood Panelen

Infrarood verwarming werkt door middel van infraroodstraling, wat een efficiënte manier van verwarmen is. Je verwarming kunt hiermee op een energiezuinige manier regelen, afhankelijk van het type en de ruimte.

Verwarm je Woonkamer met Infrarood Verwarming

Kies voor infraroodverwarming en ervaar het comfort en de efficiëntie van deze moderne vorm van elektrische verwarming. Met onze hoogwaardige producten en deskundig advies kun je jouw woonkamer op de beste manier verwarmen.

Hoeveel Infraroodpanelen Heb je Nodig?

Het aantal benodigde infraroodpanelen is afhankelijk van de grootte van je woonkamer en de gewenste temperatuur. Wij kunnen een berekening voor je maken om te bepalen hoeveel panelen en welk vermogen je nodig hebt.

Conclusie

Infraroodverwarming is een uitstekende keuze voor het verwarmen van je woonkamer. Het biedt vele voordelen, zoals energie-efficiëntie, comfort en een stijlvol design. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Infrarood Paneel Plafond met Verlichting
    17 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood Paneel Plafond met Verlichting

  • Werking Infrarood Paneel
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Werking Infrarood Paneel

  • Infrarood Paneel Verwarming
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood Paneel Verwarming

  • IR Paneel Plafond
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    IR Paneel Plafond

  • Paneelverwarming
    15 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Paneelverwarming

  • Infrarood Warmtepaneel
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood Warmtepaneel

  • Beste Infrarood Kachel
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Beste Infrarood Kachel

  • Infrarood paneel woonkamer
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood paneel woonkamer

  • Infrarood panelen test consumentenbond
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood panelen test consumentenbond

  • Infrarood verwarming kantoor
    11 / Oct / 2024

    SEObyRay - 14 / Oct / 2024

    Infrarood verwarming kantoor

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »