• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

SEObyRay - 22 / Oct / 2024

Infrarood Paneel Plafond met Verlichting WC

Infrarood Paneel Plafond met Verlichting WC
Blog

De Beste Infrarood Verwarming voor het Toilet

Wilt u uw toilet op een efficiënte en stijlvolle manier verwarmen? Ontdek het infraroodpaneel van Quality Heating, een toonaangevend infraroodpaneel type dat speciaal is ontworpen voor kleine ruimtes zoals het toilet. Dit innovatieve paneel biedt de perfecte combinatie van verwarmen én verlichten, waardoor uw toilet altijd comfortabel en sfeervol is.

Voordelen van het Infraroodpaneel

Het infraroodpaneel van Quality Heating maakt gebruik van geavanceerde infraroodstraling om uw toilet snel en efficiënt te verwarmen. Met een wattage van 400 watt is het paneel ideaal voor kleine ruimtes. Bovendien is de plaatsing eenvoudig dankzij de montage aan het plafond, waardoor u ruimte bespaart en geniet van een moderne uitstraling.

Stijlvol en Ruimtebesparend Ontwerp

Het infrarood paneel heeft een strak design en kan naadloos worden geïntegreerd in uw toiletinterieur. De geïntegreerde verlichting zorgt voor een sfeervolle ambiance. Met een dikte van slechts 5 mm aanzicht geeft het paneel een zwevend effect aan uw plafond. Dit ruimtebesparende ontwerp is ideaal voor moderne toiletruimtes.

Energiebesparing met Infrarood Verwarming

Dankzij de efficiënte infrarood verwarming bespaart u op uw energiekosten. Het paneel straalt warmte direct uit naar objecten en personen, waardoor er minder energie verloren gaat. Dit resulteert in een comfortabele omgeving en draagt bij aan energiebesparing.

Gebruiksvriendelijke Thermostaat en Draadloze Bediening

De verwarming is draadloos te bedienen via een nauwkeurige kamer thermostaat. U kunt de gewenste temperatuur instellen en profiteren van programmeerbare functies voor optimaal comfort. Dit maakt het infraroodpaneel een ideale keuze voor moderne toiletruimtes.

Hoogwaardige Kwaliteit van Quality Heating

Het infraroodpaneel is vervaardigd door Quality Heating, bekend om hun hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Het paneel is onderhoudsvrij en ontworpen voor een lange levensduur, zodat u zorgeloos kunt genieten van een warme en sfeervolle toiletomgeving.

Eenvoudige Installatie en Plaatsing

Het infraroodpaneel is eenvoudig te installeren en kan in de plaats van de bestaande 230volt verlichting worden geplaatst. De plaatsing neemt minder dan een uur in beslag, en dankzij de montage aan het plafond is er geen vloerruimte nodig. Het paneel wordt standaard geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Bekijk onze stap-voor-stap foto impressie voor de installatie.

Galaxy Serie: Innovatie en Design

Dit infraroodpaneel maakt deel uit van de Galaxy Serie, bekend om hun hoog efficiënte en stijlvolle verwarmingssystemen. Het paneel is slechts 50 mm hoog en past perfect in elk interieur. Het is hartstikke logisch om voor deze innovatieve oplossing te kiezen.

Vraag een Geheel Vrijblijvende Aanbieding aan

Bent u geïnteresseerd in het infraroodpaneel van Quality Heating? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een geheel vrijblijvende aanbieding. Onze experts helpen u graag bij het zoeken naar een infrarood paneel dat perfect aansluit op uw wensen. Quality Heating is de beste keuze voor een comfortabel en energiezuinig verwarmde toiletruimte.

Specificaties van het Infraroodpaneel

KenmerkSpecificatie
Afmetingen60 x 60 cm
Vermogen400 watt
MontagePlafondmontage
VerlichtingGeïntegreerde ledverlichting
BesturingDraadloze, programmeerbare thermostaat

Waarom Kiezen voor Infrarood Panelen voor het Toilet?

Als u infrarood panelen voor het toilet zoekt, is Quality Heating de beste keuze. Het paneel biedt infraroodstraling en verlichten in één oplossing, waardoor uw toilet altijd heerlijk comfortabel warm is op de tijden dat u dat wilt. Het paneel is ontworpen voor montage aan het plafond en kan eenvoudig worden aangesloten op de bestaande bedrading.

Efficiënte Verwarming met Warmtevermogen van 400 Watt

Met een warmtevermogen van 400 watt zorgt het infraroodpaneel voor een snel en gelijkmatig verwarmde ruimte. Het is een hoog efficiënte en praktische oplossing voor het verwarmen van uw toilet.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Infrarood Paneel Plafond met Verlichting WC
    22 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    Infrarood Paneel Plafond met Verlichting WC

  • Infrarood Verwarming Slaapkamer
    20 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    Infrarood Verwarming Slaapkamer

  • Infrarood Paneel Plafond met Verlichting
    17 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    Infrarood Paneel Plafond met Verlichting

  • Werking Infrarood Paneel
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    Werking Infrarood Paneel

  • Infrarood Paneel Verwarming
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    Infrarood Paneel Verwarming

  • IR Paneel Plafond
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    IR Paneel Plafond

  • Paneelverwarming
    15 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    Paneelverwarming

  • Infrarood Warmtepaneel
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    Infrarood Warmtepaneel

  • Beste Infrarood Kachel
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    Beste Infrarood Kachel

  • Infrarood paneel woonkamer
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 22 / Oct / 2024

    Infrarood paneel woonkamer

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »