• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

SEObyRay - 17 / Oct / 2024

Infrarood Paneel Plafond met Verlichting

Infrarood Paneel Plafond met Verlichting
Blog

Infrarood Paneel met LED Verlichting voor Efficiënte Verwarming

Welkom bij Infrarood Verwarming Soest, uw expert op het gebied van infrarood panelen met led verlichting. Ontdek hoe onze infrarood verwarming uw wooncomfort verhoogt door efficiënte verwarming en sfeervolle verlichting te combineren.

Voordelen van Infrarood Paneel met LED Verlichting

Onze infrarood panelen met led verlichting bieden een combinatie van verwarming en verlichting in één strak design. Door het directe verwarmingsprincipe van infrarood straling verwarmt het infraroodpaneel objecten en mensen rechtstreeks, zonder onnodige opwarming van de lucht. Dit resulteert in een energiezuinige oplossing die bijdraagt aan lagere energiekosten.

Efficiënte Infrarood Verwarming

Met onze infraroodverwarming geniet u van directe warmte die wordt afgegeven aan de omgeving. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages, zoals 800 watt, passend bij uw specifieke verwarmingsbehoeften. Dankzij de efficiënte werking wordt de ruimte snel en gelijkmatig verwarmd, wat zorgt voor extra warmte en comfort.

Geïntegreerde Dimbare LED Verlichting

De geïntegreerde dimbare led verlichting zorgt voor sfeervol licht dat eenvoudig kan worden aangepast aan uw voorkeur. U kunt zowel de verlichting als de verwarming bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of via een bedieningsconsole met thermostaat. Hierdoor heeft u volledige controle over uw binnenklimaat.

Installatie van Infrarood Verwarming Plafond

Onze infrarood panelen kunnen eenvoudig aan het plafond worden gemonteerd. Het infrarood paneel is licht van gewicht en wordt geleverd met een installatiehandleiding, waardoor de montage zeer eenvoudig is. Het paneel is uitgevoerd met een gladde paneelafwerking en past op elk type plafond.

Monteren van Infraroodpaneel aan het Plafond

Het infraroodpaneel met led verlichting kan eenvoudig worden gemonteerd aan het plafond, zodat het optimaal warmte en licht afgeeft aan de omgeving. De panelen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zoals 120 cm x 60 cm en 60 cm x 63 cm, passend bij uw ruimte.

Slimme Functies en Bediening van Infrarood Verwarming

Onze infrarood panelen met led verlichting kunnen worden bediend met een afstandsbediening of via de Smart Life app op uw smartphone. Hierdoor kunt u de temperatuur en verlichting naar wens instellen, waar u ook bent. De dimbare led kan worden geschakeld tussen 3 kleuren licht: warm wit, neutraal wit en koel wit.

Bediening via Smart Life App

Met de Smart Life app heeft u de mogelijkheid om meerdere infrarood panelen tegelijk te bedienen. U kunt tijdschema's instellen, de gewenste temperatuur regelen en de verlichting aanpassen, wat zorgt voor extra comfort en energiebesparing.

Gezonde en Comfortabele Warmte

Onze infraroodverwarming zorgt voor een comfortabele en gezonde warmte. Door minimale luchtcirculatie worden stof en allergenen minder verspreid, wat bijdraagt aan een beter binnenklimaat. De infraroodpaneel verwarming is daarom een ideale oplossing voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Toepassingen van Infrarood Paneel met Verlichting

Onze infrarood panelen met led verlichting zijn veelzijdig inzetbaar in verschillende ruimtes: Woonkamer: Creëer een comfortabele sfeer met efficiënte verwarming en sfeervolle verlichting. Bekijk onze infrarood verwarming voor de woonkamer. Badkamer: Geniet van directe warmte na het douchen en verminder vochtigheid om schimmelvorming tegen te gaan. Ontdek onze infrarood oplossingen voor de badkamer. Slaapkamer: Zorg voor een aangename temperatuur en rustgevende verlichting voor een goede nachtrust. Kantoor: Verbeter het comfort en de productiviteit met gerichte verwarming en optimale verlichting.

Technische Specificaties

Hieronder vindt u een overzicht van de technische specificaties van onze <strong>infrarood panelen met led verlichting</strong>:

SpecificatieDetails
Vermogen800 Watt
Afmetingen120 cm x 60 cm / 60 cm x 63 cm
VerwarmingstechnologieInfrarood straling
VerlichtingGeïntegreerde dimbare LED verlichting
BedieningAfstandsbediening / Smart Life App
MontagePlafond gemonteerd
BeschermingsklasseIP52 / IP54 (spatwaterdicht)
GewichtLicht van gewicht
IsolatieHoogwaardige <strong>isolatie</strong> voor efficiëntie

Veiligheid en Kwaliteit

Bij Infrarood Verwarming Soest staat veiligheid voorop. Onze infrarood panelen zijn IP52 of IP54-geclassificeerd, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn en veilig kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals badkamers. Daarnaast zijn de panelen voorzien van hoogwaardige isolatie om warmteverlies te minimaliseren.

Kies voor Infrarood Verwarming Soest

Als specialist op het gebied van infrarood verwarming bieden wij u de beste oplossingen voor uw verwarmingsbehoeften. Onze expertise en up-to-date kennis stellen ons in staat om u te voorzien van hoogwaardige producten en professioneel advies. Ontdek de voordelen van een infraroodverwarming plafond met geïntegreerde led verlichting.

Ontdek Onze Merken

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Ecosun, QH Panelen, LVS en Infrasoest panelen. Deze merken staan bekend om hun innovatie en betrouwbaarheid in infrarood verwarmingstechnologie.

Meer Informatie en Advies

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Bezoek dan onze informatiepagina's: Infrarood verwarming plafond met verlichting Voordelen van infrarood verwarming Infrarood panelen met gladde structuur Thermostaten voor infrarood verwarming Infrarood spiegelverwarming

Neem Contact met Ons Op

Bent u op zoek naar een infrarood paneel met led verlichting? Bezoek onze pagina infraroodpanelen met led verlichting voor meer informatie of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Ervaar zelf de warmte en verlichting van onze innovatieve oplossingen. Verbeter uw wooncomfort en bespaar op uw energiekosten met de producten van Infrarood Verwarming Soest.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Infrarood Paneel Plafond met Verlichting
    17 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    Infrarood Paneel Plafond met Verlichting

  • Werking Infrarood Paneel
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    Werking Infrarood Paneel

  • Infrarood Paneel Verwarming
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    Infrarood Paneel Verwarming

  • IR Paneel Plafond
    16 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    IR Paneel Plafond

  • Paneelverwarming
    15 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    Paneelverwarming

  • Infrarood Warmtepaneel
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    Infrarood Warmtepaneel

  • Beste Infrarood Kachel
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    Beste Infrarood Kachel

  • Infrarood paneel woonkamer
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    Infrarood paneel woonkamer

  • Infrarood panelen test consumentenbond
    14 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    Infrarood panelen test consumentenbond

  • Infrarood verwarming kantoor
    11 / Oct / 2024

    SEObyRay - 17 / Oct / 2024

    Infrarood verwarming kantoor

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »